Previous entry | Next entry

Stimulating Study!

Rose Tabberer

Torpoint 

Our study (a spare bedroom) was previously a dank darkish room with 2 narrow windows with blown double glazing. As the view beyond is inspirational and beautiful, the 2 windows were joined into one huge 3m long window to take advantage of the view. A desk for 2 was specially made to allow both of us to sit facing the view. I designed a geometric feature wall behind the desks with colours taken from an original abstract artwork of the Cornish coast that hangs above the fireplace.

Voting closed

37 votes

Votes

  • wendy taylor 3 months ago

    it is stunning and original and makes such good use of the wonderful outlook

    Report

  • Y.Ross 3 months ago

    It's so cheerful!! A pleasure to work in I'm sure.

    Report

  • S pilkington 3 months ago

    Absolutley stunning room

    Report

MyRoom Award 2018 - COMPETITION CLOSED

MyBuilder is celebrating the innovative, surprising or inspiring uses of space in the homes of the UK with the MyRoom Award 2018. Vote for your favourite before the 14th October!